حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

گزینه‌های خارجی تیم ملی عراق منتفی شدند؟| از کاتانچ تا یک عراقی!

  • کد خبر: ۷۳۶۳۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
گزینه‌های خارجی تیم ملی عراق منتفی شدند؟| از کاتانچ تا یک عراقی!
شنیده می‌شود بر خلاف نام‌های بزرگی که حول عراق شنیده می‌شد، در نهایت سرمربی تیم ملی عراق یک بومی خواهدبود.
به گزارش شهرآرانیوز، روز گذشته کمیته عادی سازی فدراسیون فوتبال عراق با اعلام اینکه ممکن است یک مربی وطنی را به عنوان جانشین سرکو کاتانچ معرفی کند، اخبار مربوط به بازگشت این مربی اسلوونیایی را به طور کلی تکذیب کرد.


شامل کامل معاون هیئت عادی سازی فدراسیون فوتبال عراق گفت: کار کاتانچ با تیم ملی به پایان رسیده است و هرگونه ایده برای بازگرداندن او صحت ندارد، خصوصاً پس از آنکه بیانیه‌های وی نشان داد که او در مهمترین مرحله از رقابت‌های مقدماتی جام جهانی، قادر به اضافه شدن به تیم نیست.


کامل افزود: روز یکشنبه هفته آینده یا فردای آن، به ویژه پس از پایان انتخابات اتحادیه‌های تابعه، یک نشست مهم توسط کمیته عادی سازی برگزار می‌شود. در طول جلسه، موضوع مربی حل می‌شود و با سرمربی جدید قرارداد به امضا می‌رسد.


وی ادامه داد: ما می‌دانیم که زمان کوتاه است، اما آوردن یک مربی مشهور خارجی نیاز به مبالغ هنگفتی دارد و کمیته عادی سازی از مشکلات مالی رنج می‌برد. این باعث شد ما به نام‌های بزرگی از مربیانی که قرار بود با آن‌ها توافق شود تا تیم ما را در مهمترین مرحله از مقدماتی جام جهانی هدایت کند، نتوانیم نزدیک شویم.


شامل اشاره کرد: زمان کمی در اختیار داریم، اما جلسه بعدی ما که قرار است هفته آینده در بغداد برگزار شود، اختلافات در مورد انتخاب مربی خارجی را برطرف خواهد کرد.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->